Se George Clooney og Julia Roberts i første trailer til ’Money Monster’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Om få uger er der premiere på finanskrisefilmen ’The Big Short’, og allerede nu kan vi se frem til endnu en økonomisk fortælling i biografen i 2016. Den første trailer til Jodie Fosters ’Monster Money’ er ude, og det er et finansielt kammerspil med betragteligt potentiale.

Filmens hovedroller indtages af den ombejlede George Clooney, den alsidige Julia Roberts og rising star Jack O’Connell, der fik sit gennembrud i i 2014 med film som ’Starred Up’ og ’71’.. Jodie Foster, der tidligere har lavet filmene ’Little Man Tate’ og ’The Beaver’ foruden at have instrueret afsnit til ’Orange is the New Black’ og ’House of Cards’, står bag kameraet.

Filmens plot er på sin vis simpelt: En fremtrædende tv-vært (Clooney) på programmet ’Money Monster’ bliver afbrudt i en liveoptagelse, da en skuffet seer kræver bod for tv-værtens dårlige råd med en pistol og voldsomme trusler. Imens må hans tilrettelægger (Roberts) prøve at kontrollere situationen og redde Clooney – som også er hendes kæreste.

Traileren lover gode skuespilpræstationer og thriller-spænding, men også en masse udenomssnak med tv-udsendelsens seere og en enorm politistyrke ført an af Giancarlo Esposito aka. Gustavo Fring fra ’Breaking Bad’.

Filmen får dansk premiere 19. maj 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af