»We were on a break!«: ‘Friends’ bliver genforenet

»We were on a break!«: ‘Friends’ bliver genforenet

Den er god nok. Castet fra den mest populære sitcom nogensinde, ’Friends’, bliver genforenet i en to timers tv-special på NBC, afslørede tv-stationen ved Television Critics Association’s pressetur i Pasadena ifølge Entertainment Weekly. Og alle seks skuespillere, der inkarnerede Monica, Joey, Phoebe, Chandler, Rachel og Ross fra 1994 til 2004, er bekræftet til at medvirke, om end det endnu ikke er bekræftet, om de kommer til at medvirke i samme scene.

Anledningen er ikke bare det inderligste ønske fra seriens utallige fans, men derimod en hyldest til komedieinstruktøren James Burrows. Han har instrueret 15 afsnit af ’Friends’ og har igennem en lang karriere instrueret omkring 1.000 tv-afsnit. I tv-specialen vil castmedlemmer fra ‘Taxi’, ‘Cheers’, ‘Will & Grace’ og ‘Frasier’ således også medvirke.

I de 12 år der er gået, siden ’Friends’ sluttede, har det været svært at få en egentlig reunion på plads, blandt andet fordi nogle af skuespillerne har været mod idéen. Men nu er det altså lykkedes at få Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry og Matt LeBlancs accept.

Robert Greenblatt fra NBC udtaler: »Jeg håber, alle seks vil være i samme rum på samme tid. Jeg er ikke sikker på, vi logistisk set kan få det til at lykkes«.

Special-udsendelsen bliver sendt på NBC 21. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af