Aaron Paul og Hugh Dancy gør seriecomeback – se traileren til ‘The Path’

Historier om manipulerende kulter har evig fascinationskraft, som i Sean Durkins spillefilm ‘Martha Marcy May Marlene’, P.T. Andersons ‘The Master’ og dokumentarer som sidste års ‘Going Clear: Scientology and the Prison of Belief’.

Hulu har 30. marts premiere på deres nye serie ‘The Path’, der følger en families liv i en kult, de både tilbeder og frygter. Eddie (Aaron Paul) er betaget af den religiøse leder Cal Roberts (Hugh Dancy), men finder sig selv splittet mellem tro og skepsis, da små hemmeligheder om kultens virkelige aktiviteter blotter sig.

Hovedforfatteren bag serien er Jessica Goldberg, der tidligere har skrevet afsnit til serien ‘Parenthood’. Serien er kun den fjerde originale dramaserie fra Hulus side, der for få dage siden havde premiere på ‘11.22.63’ med James Franco.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af