Alle Oscar-nominerede kommer i kødhakkeren i ny Honest Trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På søndag er der Oscar-fest, og selvom fokus synes at være på alt andet end selve filmene, så er det jo officielt det, som det hele drejer sig om. Og det minder Honest Trailer-gutterne os nu om med den nye bramfri trailer for alle årets otte nominerede til bedste film.

Filmene får ørerne i maskinen, når voice-overen analyserer dem én for én. ‘The Revenant’ bliver omdøbt til ‘Frozen’, den pædagogiske finanskrisefilm ‘The Big Short’ bliver anklaget for stadig at være upædagogisk, og ‘Bridge of Spies’ kaldes en film »that your dad definitely saw and you’ll probably catch on a plane sometime«.

Kritikken må nok anses som kærligt drilleri, da op til flere af årets film er gedigent gode.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af