Den mesterlige Oscar-favorit ‘Sauls søn’ har fået en ny stemningsfuld trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Én af årets absolutte must-see-film, hvis man er til andet end superhelte og andre actionspektakler, hedder ‘Sauls søn’. Filmen har snart sagt vundet alle de priser, den kan komme i nærheden af, og den er kæmpefavorit til at vinde en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film (foran blandt andre ‘Krigen’).

Vi inviterer til den første visning i Danmark af filmen næste tirsdag 21.30 i Grand Teatret (køb billet HER), og nu kan du varme op med en medrivende dansk trailer, der indfanger stemningen i den barske historie om kz-fangen Saul, der beslutter sig for at give en dreng en ordentlig begravelse. En risikabel mission, der danner udgangspunkt for en knusende stærk menneskelig historie med en af de smukkeste slutninger længe.

Vores anmelder giver – som det fremgår af traileren – topkarakter seks stjerner til László Nemes film, der tilmed er hans debut.

Kom til forpremiere på ‘Sauls søn’ – køb billet HER og tilmeld på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af