Første trailer til ‘The Light Between Oceans’ med Michael Fassbender og Alicia Vikander er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derek Cianfrance har kun få spillefilm på cv’et, men hans to seneste var glimrende, følsomme og sanselige værker: ‘Blue Valentine’ og ‘The Place Beyond the Pines’, begge med musen Ryan Gosling.

Gosling er dog ikke at finde i Cianfrances nyeste film, den meget ventede ‘The Light Between Oceans’, der lader til at placere sig i samme kørebane som hans forrige film. Oscar-nominerede Michael Fassbender og lige så Oscar-nominerede Alicia Vikander spiller et barnløst par, der en dag redder en baby i en båd på havet, som de opfostrer som deres eget. Flere år senere møder de den rigtige moder (Rachel Weisz), og parret står over for en ubærlig beslutning.

Traileren er en æstetisk laber, naturspækket og pastelfarvet oplevelse, der varsler et par store skuespilspræstationer fra Fassbender og Vikander, der – nå ja, lad os nu lige lege sladderbladsjournalister for en stund – blev kærester under optagelserne.

Filmen får dansk premiere d. 22. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af