‘Making a Murderer’-instruktører varsler ny sæson af Netflix-dokumentaren

‘Making a Murderer’-instruktører varsler ny sæson af Netflix-dokumentaren

Interessen for den måske, måske ikke, mordskyldige Wisconsin-hillbilly Steven Avery og retssagen imod ham og hans nevø, Brendan Dassey, har ingen ende ville tage ovenpå første sæson af Netflix’ true crime-succes, ‘Making a Murderer’, der havde premiere i december sidste år. Og meget tyder på, at vi får mulighed for at følge retssagens udvikling tæt på i endnu en sæson af tv-serien.

Ifølge Variety.com erklærede seriens to bagkvinder, instruktørerne Laura Ricciardi og Moira Demos, forleden under en paneldebat i New York, at de fortsat fører samtaler med Avery og har vendt udsigten til at filme det videre forløb med Averys advokat, Kathleen Zellner. Ricciardi udtalte, at hun og Demos afventer udfaldet af Brendan Dasseys sag. Hun sagde blandt andet:

»Fra vores perspektiv er historien åbenlyst ikke slut. Vi har ingen anelse om, hvornår dommeren vil træffe en afgørelse i Brendans sag. Vi ved, at to mulige udfald er, at dommeren frikender Brendan eller bestemmer, at der skal være en ny retssag… Hvis der sker en signifikant udvikling, vil vi gerne fortsætte med at dokumentere sagen«.

Dog kan ‘Making a Murderer’-holdet møde forhindringer på vejen, da Ricciardo og Demos ikke er blevet decideret populære i Wisconsin, efter at første sæson satte spørgsmålstegn ved politiets retskaffenhed. Det udtalte Averys anden advokat, Stephen M. Glynn, under paneldebatten. Vi krydser fingre.

Læs også: Steven Averys advokat afslører forsvarets metode til at bevise Averys uskyld

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af