Ny trailer til ‘Alice Through the Looking Glass’ med Alan Rickmans allersidste præstation

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tim Burton og Johnny Depp er kendt for deres eventyrlige, idérige og halvskøre samarbejder. Ét af disse var ‘Alice in Wonderland’ fra 2010, der desværre ikke fik kindkys af anmelderne.

Publikum strømmede dog til og med en indtjening på over en milliard dollars verden over, var vejen banet for en fortsættelse. Nu er en ny trailer til ‘Alice Through the Looking Glass’ klar til at føre os ind i det mærkværdige eventyrland igen, denne gang dog kun med Tim Burton som producer.

I stedet skal James Bobin, der instruerede ‘The Muppets’, instruere karaktererne fra den forrige film: Mia Wasikowska som Alice, Johnny Depp som Hattemageren og Helena Bonham Carter og Anne Hathaway som henholdsvis den røde og hvide dronning i en historie, hvor Alice vender tilbage til Eventyrland for at hjælpe med at genfinde sine venners tabte glød – bogstaveligt talt.

Udover at være en eventyrligt mørk og velkomponeret trailer – slået an af et stemningsfuldt soundtrack – så er den også et møde med nu afdøde Alan Rickman, der ligger stemme til Kålormen Absolem, hans absolut sidste rolle.

Filmen får dansk premiere den 26. maj 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af