Se den nærige første teaser til ‘Ghostbusters’-rebooten med Melissa McCarthy og Kristen Wiig

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Who you gonna call?«, spørger teaseren til den første trailer (!) for ‘Ghostbusters’ i nye, mere feminine klæder.

Til sommer arriverer Paul Feigs ‘Ghostbusters’, hvor fire kvindelige komikere indtager rollen som de klassiske spøgelsesjægere fra 80’erne. I front står Kristen Wiig fra ‘Bridesmaids’ suppleret af Melissa McCarthy fra samme film og ‘Saturday Night Live’-stjernerne Kate McKinnon og Leslie Jones. Deres personlige assistent bliver Chris Hemsworth, nok bedst kendt som ‘Thor’, og Bill Murray fra de oprindelige film kigger også forbi.

Instruktøren Paul Feig er vant til sjove kvindelige casts med ‘Bridesmaids’, ‘The Heat’ og senest ‘Spy’ på cv’et. Selvom plottet for ‘Ghostbusters’ endnu ikke er offentliggjort, så vokser hypen omkring filmen støt, om end den første teaser er noget nærig med afsløringerne.

Filmen får dansk premiere 14. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af