Ben Affleck og Matt Damons nye reality-serie vækker foruroligende dystopi til live

Ben Affleck og Matt Damons nye reality-serie vækker foruroligende dystopi til live

Ben Affleck og Matt Damon har siden 2000 forsøgt at få finansieret og produceret et reality-program ved navn ‘The Runner’ – og efter 15 års forsøg er det nu lykkedes de to herrer at få projektet stablet på benene i samarbejde med Verizons Go90 Mobile Video- netværk, skriver Deadline.com.

Og det er et temmelig kontroversielt koncept. I ‘The Runner’ bliver én person castet til at være på flugt. Over 30 dage skal han bevæge sig gennem USA uden at blive opdaget af otte to-personers hold – og seerne. Løberen skal nå forskellige poster, der guider ham videre, og det er kort sagt de otte holds mål at fange ham.

Seerne kan hjælpe tomandsholdene ved at tippe dem med informationer og selv vinde en lille pengegevinst. Undervejs vil man kunne følge programmet gennem real-time-videoer på Go90, hvor der vil være flere nye opdateringer hver dag. Gennemfører løberen de 30 dage uden at blive fanget, vinder han 6,6 millioner danske kroner. Producer Craig Piligan fortæller om programmet: »’The Runner’ integrerer højrisiko-konkurrence, live-elementer, et behov for fart og muligheden for at kæmpe og holde ud«.

Slates Matthew Dessem sammenligner showets regler og udformning med Stephen King-romanen ‘The Running Man’ – en dystopisk historie om et tv-program, hvor en mand bliver jagtet af seere og eftersøgningshold.

Sygt eller sygt spændende? Castingen til programmet er så småt påbegyndt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af