Olivia Wilde »for gammel« til at spille DiCaprios kone i ‘The Wolf of Wall Street’

Olivia Wilde »for gammel« til at spille DiCaprios kone i ‘The Wolf of Wall Street’

HBO’s store nye satsning, ‘Vinyl’, med Martin Scorsese og Mick Jagger i spidsen (og med danske Birgitte Hjort Sørensen på rollelisten), har fået en god modtagelse – ikke mindst her på siden, hvor det to timer lange pilotafsnit fik seks stjerner.

I ‘Vinyl’ har Olivia Wilde rollen som Devon, hovedpersonen Richies (Bobby Cannavale) kone. Da Wilde i går gæstede den kendte radiovært Howard Stern, forklarede hun, at hun fandt ud af, at hun var blevet dømt »for gammel« til at spille DiCaprios kone i ‘The Wolf of Wall Street’.

Olivia Wilde var 28 år, da hun gik til audition til rollen som Naomi Lapaglia i Scorseses Oscar-nominerede hit, men fik at vide, at hun var for »sofistikeret« til karakteren – en note, hun senere fandt ud af var kode for »for gammel«. Rollen gik som bekendt til den dengang 22-årige Margot Robbie. Og det er vel i grunden også få, som vil argumentere for, at den blonde australier var et dårligt valg.

Olivia Wildes audition var dog langt fra spildt, for Scorsese var så imponeret, at han valgte at caste hende i ‘Vinyl’ uden at hive hende ind til en audition først. »Jeg skulle ikke til audition på ‘Vinyl’, fordi jeg allerede havde været til audition for ‘The Wolf of Wall Street. Det var den, jeg var for gammel til«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af