Sidste trailer til ‘Captain America: Civil War’: Spider-Man slutter sig til opgøret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så skete det: Spider-Man trådte ind i manegen. I den første trailer til Captain America: Civil War’ savnede vi at se Tom Hollands udgave af Spider-Man, og i ovenstående trailers sidste sekunder får han så endelig gjort opmærksom på sin ankomst: »Hey everybody«.

‘Captain America: Civil War’ er tredje film i rækken om Captain America, og den seneste, ‘The Winter Soldier’, blev en af de mest anmelderroste superheltefilm nogensinde. Så der er store forventninger til den aparte borgerkrig, der udspiller sig mellem Iron Man (Robert Downey Jr.) og Captain America (Chris Evans) i den nye film.

Hvorfor er de fjender? Fordi nye statslige reguleringer begrænser superheltenes virke, og mens Captain America gør oprør, støtter Iron Man de nye tiltag. Nærmest hele Avengers-holdet, og mere til, samles i to lejre, når opgøret skal stå.

Vi ser Black Widow (Scarlet Johansson), War Machine (Don Cheadle) og Vision (Paul Bettany) på Iron Mans side, og Scarlett Witch (Elizabeth Olsen), Hawkeye (Jeremy Renner) og Ant-Man (Paul Rudd) i kaptajnens stald.

Filmen får premiere 28. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af