Alicia Vikander bedrager Christoph Waltz i den stjernespækkede ‘Tulip Fever’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På kun ganske få år er svenske Alicia Vikander gået hen og blevet en af de mest eftertragtede skuespillerinder i Hollywood. Det helt store gennembrud kom sidste år med rollen som forførende robot i ‘Ex Machina’, og til årets Oscar-prisuddeling slog hun så sin stjernestatus fast ved at vinde hæderen for bedste kvindelige birolle for ‘The Danish Girl’.

Vi får Vikander at se i ‘Bourne’ senere på året. Men inden da kan vi se svenskeren i ‘Tulip Fever’, hvor Vikander er en del af det imponerende cast, der består af blandt andre Christoph Waltz, Judi Dench, Zach Galafianakis og Cara Delevingne. Første trailer for filmen, der blev indspillet tilbage i 2014, er nu landet, og den byder på masser af intriger og hemmelige affærer.

‘Tulip Fever’, som er instrueret af Justin Chadwick (manden bag ‘Mandela: Long Walk to Freedom’ med Idris Elba), foregår i Amsterdam i 1600-tallet og handler om en gift kvinde (Vikander), der påbegynder en passioneret affære med en portrætmaler, der er blevet hyret til at male hende. De to elskere satser på det boomende tulipanmarked for at skaffe penge til at stikke af sammen.

‘Tulip Fever’ får amerikansk premiere til juli, mens datoen for den danske biografpremiere endnu ikke er fastsat.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af