George R.R. Martin foreslår ‘Game of Thrones’-spinoff med mere action og adventure

George R.R. Martin foreslår ‘Game of Thrones’-spinoff med mere action og adventure

Efter nyheden om, at ‘Game of Thrones’-seriens to sidste sæsoner ville bestå af 13 afsnit, begyndte det for alvor at sive ind, at The Mother of Series lakker mod enden. Men hverken fans eller HBO bør fortvivle: Forfatteren George R.R. Martin er fuld af gode idéer!

Allerede for to år siden fortalte forfatteren til Indiewire om sin trilogi ‘The Hedge Knight’, ‘The Sworn Sword’ and ‘The Mystery Knight’ aka. ‘A Tale of Dunk and Egg’ som et muligt forlæg for en HBO-filmatisering, og nu bringer han igen bogserien op som en mulig spinoff serie.

»Der er i hvert fald ikke mangel på materiale«, fortalte Martin Entertainment Weekly. »Hver episode af ‘The Naked City’ – en af de tv-serier, jeg så som barn – endte med en voice-over: ‘Der er otte millioner historier i The Naked City. Dette har været en af dem’. Der er otte millioner historier i Westeros også… og endnu flere i Essos og på den anden side. En verden fuld af historier, der venter på at blive fortalt… hvis altså HBO er interesseret«.

Men måske er serieformatet ikke helt oplagt til Martins historie om dunk og æg, mener han selv: »Hver novelle kunne nemt laves til en to timers tv-film – det ville nok være den ideelle måde at lave dem på i stedet for en ugentlig serie«.

‘A Tale of Dunk and Egg’ foregår 90 år før begivenhederne i ‘Game of Thrones’ og er ifølge Martin selv »lettere i tonen end ‘A Song of Ice and Fire’ og mere ovre i action/adventure«. Men er tre bøger overhovedet nok til en tv-serie? »Jeg har skrevet tre historier, og jeg har omkring et dusin mere«, bekræftede Martin tilbage i 2014.

Læs også: De mest gruopvækkende dødsfald i ’Game of Thrones’ – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af