‘Game of Thrones’-skabere: »Der er kun 13 afsnit tilbage efter sæson 6«

‘Game of Thrones’-skabere: »Der er kun 13 afsnit tilbage efter sæson 6«

Hovedforfatterne bag ’Game of Thrones’, David Benioff og D.B. Weiss, har tidligere antydet, at fantasyserien nærmer sig sin afsluttende fase, og det satte de en tyk streg under i et dugfrisk interview med branchebladet Variety.

»Jeg tror kun, vi laver 13 episoder efter denne sæson. Vi er på den sidste strækning«, sagde Benioff. »Det er i hvert fald vores vurdering, selv om det ikke er endeligt besluttet«.

Hovedforfatterne planlægger nærmere bestemt to yderligere sæsoner, begge med færre afsnit end de foregående – syv i syvende sæson og seks i ottende og sidste.

HBO’s præsident Michael Lombardo accepterer, at Weiss og Benioff ønsker at afrunde kabelstationens flagskibserie inden for en overskuelig fremtid, men varsler samtidig yderligere forhandlinger.

»I forhold til hvor de forskellige plottråde er på vej hen, føler de (Benioff og Weiss, red.), at der er to år mere i serien. Som executive og fan ville jeg så ønske, at de sagde seks år? Ja da«, siger han og tilføjer. »Men jeg er altid optimist, og jeg tror, vi kan finde ud af noget«.

Intet er således fastlagt, men står det udelukkende til seriens hovedforfattere, virker det sandsynligt, at ’Game of Thrones’ lakker mod enden.

I første omgang rammer seriens sjette sæson dog HBO Nordic den 25. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af