Jared Leto castet i ‘Under sandet’-instruktørs engelsksprogede debutfilm ‘The Outsider’

Jared Leto castet i ‘Under sandet’-instruktørs engelsksprogede debutfilm ‘The Outsider’

Martin Zandvliet slog for alvor sit navn fast sidste år, da hans krigsfilm ‘Under sandet’ blev modtaget ualmindeligt godt og vandt en Bodil for årets danske film.

Nu har den danske instruktør så vendt blikket mod Hollywood, hvor han er sat til at instruere thrilleren ‘The Outsider’. Og i filmens hovedrolle er Jared Leto nu blevet castet, skriver Variety. Optagelserne starter efter planenerne til efteråret.

‘The Outsider’ foregår i efterkrigstidens Japan og fortæller historien om en fængslet amerikansk soldat (Leto), der bliver løsladt med yakuzaens hjælp. Med sin nyvundne frihed sætter han sig for at vinde yakuzaens respekt og betale tilbage for tjenesten, mens han navigerer i den kriminelle underverden.

Der er tale om Martin Zandvliets første engelsksprogede film. Tidligere har han instrueret ‘Dirch’ med Nikolaj Lie Kaas og ‘Applaus’ med Paprika Steen. ‘Under sandet’ fik dog stor international opmærksomhed og var blandt andet en stor succes på Torontos filmfestival, hvilket sandsynligvis har været med til at bane vejen internationalt for Zandvliet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af