Joaquin Phoenix overvejer rolle som Jesus i ny ‘Maria Magdalene’-film

Den amerikanske stjerneskuespiller har mestret mange forskellige temperamenter i sine roller de sidste par år – fra den indadvendte, længselfulde Theodore i Spike Jonzes ‘Her’ til den hashomtågede privatdetektiv Doc i Paul Thomas Andersons ‘Inherent Vice’.

Nu tyder det på, at Phoenix snart vil afprøve helt ukendt territorium, da han ifølge blandt andre det lødige filmsite Indiewire er kørt i stilling til at spille rollen som selveste Guds søn, Jesus, i en kommende film om den bibelske figur Maria Magdalene. Rollen vil desuden markere hans genforening med ‘Her’-skuespillerinden Rooney Mara, der skal spille filmens titelrolle. Et temmelig enigmatisk team!

Interessant er det også, at Garth Davis, der var en af skaberne bag den mystiske og overordentligt fine krimiserie ‘Top Of The Lake’, skal instruere.

Hvis Phoenix takker ja til rollen, skulle indspilningerne af ‘Maria Magdalene’ begynde til sommer.

Læs også: Fra Leo til Depp: Otte stjerneskuespillere, vi håber aldrig falder for superheltefristelsen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af