Jon Stewart takkede nej til rolle i ‘Star Wars: The Force Awakens’

Jon Stewart takkede nej til rolle i ‘Star Wars: The Force Awakens’

De fleste ville strække sig langt for at få en rolle i ‘Star Wars: The Force Awakens’, og bag maskerne på filmens mange stormtroopers finder man både Daniel Craig, Radiohead-producer Nigel Godrich og komponisten Michael Giacchino.

Også Jon Stewart havde chancen for at få sit navn på rulleteksterne. Det fremgår af et nyt interview, som Empire Magazine har lavet med filmens klippere og designere.

Men den godhjertede Stewart ville åbenbart ikke associeres med The Dark Side, for han betingede sig, at han skulle spille én af de gode i filmen. Desværre var en cameo som stormtrooper eneste mulighed, og Stewart forpassede således chancen for at gå sin gamle makker Stephen Colbert i bedene. Colbert spillede spion med klap for øjet i ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’.

Stewart har tidligere haft små roller i film som ‘Jay and Silent Bob Strike Back’ og ‘The Faculty’. Og mens skuespillerkarrieren nok ikke har højeste prioritet for den amerikanske komiker, kan vi i stedet se frem til hans kommende programmer for HBO.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af