Lattervækkende mano a mano i Danny McBrides ‘Vice Principals’ – se den nye trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Første trailer til Danny McBrides nye serie ‘Vice Principals’ var skrupskør, højtråbende og uforudsigelig. Serien repræsenterer det længe ventede samarbejde mellem HBO og Danny McBride, efter ‘Eastbound and Down’-finalen efterlod et tomrum, og den nye trailer bekræfter blot det lattervækkende potentiale, vi mødte i første omgang.

‘Vice Principals’ handler om to, ja, vicerektorer – Danny McBride og Walton Goggins fra ‘Justified’ og ‘The Hateful Eight’ – der kæmper om magten og tjansen som rektor på en helt almindelig amerikansk highschool. Den nye trailer fokuserer på at udfolde det komiske univers og bringe os tættere på den flamboyante Lee Russell (Goggins) og mere konservativt udskældende Neal Gamby (McBride), der klogt belærer eleverne om den virkelige verdens mangel på popcorn og bean bags.

‘Vice Principals’ får premiere på amerikanske HBO i juli, og man kan håbe, den når HBO Nordic omkring samme tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af