Lena Dunham som Jeanne D’Arc i Seth Rogens ‘Bad Neighbors 2’ endte i skraldespanden

Lena Dunham som Jeanne D’Arc i Seth Rogens ‘Bad Neighbors 2’ endte i skraldespanden

I går lagde Lena Dunham et billede af sig selv ud på Instagram stående i et (heldigvis utændt) bål og bevæbnet med et Wolverine-lignende sværd. Hvad, der gemmer sig bag billedet, er åbenbart en cameo i ‘Bad Neighbours 2: Sorority Rising’, Seth Rogen og Zac Efrons komediefilm, hvor et amerikansk sorority udgør nogle ulideligt larmende naboer i kølvandet på Efrons fraternity i den første film.

Dunham skriver på Instagram, at billedet blev taget under optagelserne til en scene, hvor hun iklædt som Jeanne D’Arc skulle flænse nogle uvorne mænd. Men desværre endte scenen ikke i den endelige film: »Jeg endte i skraldespanden, så I kommer ikke til at se min scene i filmen, men det var det hele værd med disse knivsbladehænder og en chance for at omskrive historien, som en Jeanne, der hopper ud af det flammende bål og stikker en masse mænd. Jeg KAN IKKE VENTE på denne rå film«, skriver hun.

Vi krydser fingre for, at scenen dukker op i ekstramaterialet i stedet, for det vækker da absolut nysgerrighed, hvordan Jeanne D’Arc passer ind i en komedie i nutidens USA.

‘Bad Neighbours 2: Sorority Rising’ får premiere herhjemme den 12. maj.

Læs også: Se Seth Rogen og Zac Efron i første trailer til ’Bad Neighbours 2: Sorority Rising’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af