Se Tom Hardy og Cillian Murphy i første trailer for ‘Peaky Blinders’ sæson 3

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fans af den britiske gangsterserie ‘Peaky Blinders’ kan glæde sig til 5. maj, hvor Shelby-familien vender tilbage til skærmen i seriens tredje sæson. Det er efterhånden halvandet år siden, at sæson 2 sluttede tilbage i 2014, så det er på høje tid, at seerne får lov til at returnere til mellemkrigstidens kriminelle underverden i Birmingham, hvor Steven Knights serie foregår.

Knight, som blandt andet har skrevet ‘Eastern Promises’ og instrueret ‘Locke’ med Tom Hardy, har brugt en del af 2015 på at producere ‘Taboo’, en BBC-miniserie ligeledes med Tom Hardy i hovedrollen. Men nu har vi altså fået første trailer for tredje sæson af ‘Peaky Blinders’, hvor Tommy Shelby (Cillian Murphy) må se sin organisation blive trukket ind i en farefuld verden af internationale intriger.

Første episode foregår på Tommys bryllupsdag, og Steven Knight har selv kaldt sæson 3 for »den bedste hidtil«, ligesom han har bekræftet, at Tom Hardy – som vi kun ser i et splitsekund i denne første trailer – vender tilbage i birollen som Alfie Solomons.

Første sæson af ‘Peaky Blinders’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af