‘Vinyl’ får ny showrunner – siger farvel til Terence Winter og skifter kreativ retning

‘Vinyl’ får ny showrunner – siger farvel til Terence Winter og skifter kreativ retning

Martin Scorseses og Mick Jaggers solide HBO-serie ‘Vinyl’ kom godt fra start og blev hurtigt forlænget med en sæson 2, da første sæson havde premiere i midten af februar i år. Imidlertid har jomfrusæsonen haft et skuffende seertal, og nu oplyser Deadline.com, at showrunner og co-producer Terence Winter er stået af serien og dermed ikke vil styre slagets gang på sæson 2 – angiveligt grundet indbyrdes kreative uenigheder.

Erfarne og Emmy-vindende Terence Winter, der har sat et afgørende aftryk på blandt andet ‘The Sopranos’ og ‘Boardwalk Empire’, bliver skiftet ud med Scott Z. Burns, der er bedst kendt som manuskriptforfatteren bag filmen ‘The Bourne Ultimatum’. Manuskriptforfatteren bag ‘Godzilla’, Max Borenstein, tilslutter sig desuden serien som executive producer.

HBO’s officielle forklaring er, at ‘Vinyl’-holdet med udskiftningen ønsker at styre fortællingen om den misbrugsplagede pladeselskabsboss Richie Finestra i en ny kreativ retning.

Det skal blive interessant at se, om sæson 2 skifter udtryk markant. Sidste afsnit af sæson 1 kan ses på HBO Nordic mandag den 18. april.

Læs også: Scorsese og Mick Jagger om ‘Vinyl’: »Vi angriber begge livet med rå kanter«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af