Ben Affleck er autistisk (super)nørd i første trailer til ‘The Accountant’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens Ben Affleck stadig kommer sig over den overvældende negative modtagelse af ‘Batman v Superman’, som efter sigende gjorde ham ekstremt trist, kan han glæde sig ved den snarlige premiere på hans nye film ‘The Accountant’.

‘The Accountant’ handler om Christian Wolff (Affleck), der er autistisk, fænomenal med tal og knap så god til menneskelige relationer. Han har længe arbejdet inden for organiseret kriminalitet, men da det snusende politi nærmer sig – ledt an af J.K. Simmons fra ‘Whiplash’ – tager Wolff et almindeligt job hos et firma, der udvikler robotteknologi. Men da der også viser sig at være rod i regnskaberne her, bliver Wolff hevet længere og længere ind i en farlig verden.

‘BvS’-fadæsen bragte dog på den positive side en masse ros til Ben Afflecks portræt af Batman, som vores egen anmelder kaldte »den bedste inkarnation af nattens ridder endnu set«. Og der dufter umiskendeligt også af origin-story og overnaturlige matematiske evner i første trailer til filmen.

‘The Accountant’ får dansk premiere 3. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af