Den nye Han Solo: Coen-cowboy lander hovedrollen i ‘Star Wars’-spinoff

Den nye Han Solo: Coen-cowboy lander hovedrollen i ‘Star Wars’-spinoff

Miles Teller (‘Whiplash’), Ansel Elgort (‘The Fault in our Stars’) og Dave Franco (’21 Jump Street’) var alle på tale som den nye Han Solo, men nu er det bekræftet, at den charmerende cowboy fra Coen-brødrenes ‘Hail Caesar’ får rollen som den unge udgave af Harrison Fords dusørjæger i den kommende ‘Star Wars’-spinoff.

Alden Ehrenreich fik sit endegyldige gennembrud med sin rolle i Coen-brødrenes Hollywood-hyldest, men har tidligere opnået anerkendelse for sin rolle i Francis Ford Coppolas ‘Tetro’ og har også medvirket i blandt andet Park Chan-wooks ‘Stoker’ og Woody Allens ‘Blue Jasmine’.

Spinoff-filmen, som forventes kommer til at hedde ‘Han Solo: A Star Wars Story’ skal instrueres af Phil Lord og Christopher Miller, der sammen har lavet ‘The Lego Movie’ og ’21 Jump Street’. Den nye Han Solo får ifølge Variety muligvis en cameo i den kommende ‘Rogue One: A Star Wars Story’.

‘Han Solo’-filmen får premiere den 25. maj 2018.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af