Ewan McGregor får hele to hovedroller i tredje sæson af ‘Fargo’

Ewan McGregor får hele to hovedroller i tredje sæson af ‘Fargo’

Det var ikke en stor overraskelse, da FX’s geniale tv-serie-udgave af ‘Fargo’ i efteråret blev forlænget med en tredje sæson. Nu er der endelig kommet nye detaljer om cast og plot på bordet, og som forventet fortsættes antologikonceptet – men denne gang med et karaktermæssigt twist.

Ewan McGregor skal nemlig spille hele to roller i den kommende sæson som de meget forskellige brødre Emmit og Ray Stussy, der ifølge EW ikke er tvillinger. Historien finder denne gang sted i 2010, et par år senere end anden sæson. Endnu en gang skal vi til Minnesota, hvor Emmit er en succesrig og flot ejendomsmægler og familiefar, imens den rundmavede og tyndhårede lillebror Rays succeskurve har været nedadgående siden highschool. Ray, der er politimand, har derfor et horn i siden på Emmit.

Det bliver McGregors første faste rolle i en tv-serie, og hvilken debut! ‘Fargo’-holdet med showrunner Noah Hawley i spidsen vil begynde optagelserne senere i år, hvorefter den tredje sæson vil få premiere i 2017.

Læs også: Rangering: De bedste gangstere i nyere tv-historie – fra ‘The Sopranos’ til ‘Fargo’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af