‘Exorcisten’ og ‘Dødbringende våben’ bliver til tv-serier

‘Exorcisten’ og ‘Dødbringende våben’ bliver til tv-serier

To klassikere bliver tv-matiseret i den kommende tid, når ‘Dødbringende våben’ og ‘Exorcisten’ bliver til tv-serier via Fox. Det skriver The Hollywood Reporter.

‘The Exorcist’ bliver en genfortælling af bogen fra 1971 og er dermed ikke direkte relateret til William Friedkins klassiker fra 1973. Serien skal handle om to mænd, der på hver deres måde tackler en dæmonbesættelse i familien. Indtil videre er skuespillerinden Geena Davis (‘Thelma & Louise’) tilknyttet den psykologiske thriller sammen med Camille Guaty (‘Cake’) og Ben Daniels (‘House of Cards’).

‘Lethal Weapon’ bliver vakt til live med Clayne Crawford fra ‘Rectify’ som Martin Riggs og Damon Wayans fra ‘Major Payne’ som Roger Murtaugh. Historien er cirka samme som i forlægget, og castet er allerede fuldt besat.

Vi er mildest talt spændte på, hvad disse projekter skal føre til.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af