Hold øje med: 19-årig eksservitrice er Cannes-festivalens hotteste navn

Andrea Arnold og hendes castere har en usædvanlig næse for talent. Teenageren Katie Jarvis, der sublimt spiller hovedrollen i ’Fish Tank’, blev spottet på en togstation under et skænderi med sin kæreste.

Og i den britiske instruktørs nye film, ’American Honey’, der netop har haft verdenspremiere på Cannes-festivalen, stjæler endnu en teenager billedet. Hun hedder Sasha Lane, er 19 år, og før rollen arbejdede hun ifølge The Daily Mail som servitrice på den mexicanske kæderestaurant On the Border i Texas, mens hun passede sin highschool, hvor hun især udmærkede sig inden for basketball og atletik.

Hun blev opdaget af talentspejdere i sin hjemby og slog til, efter hun fik at vide, at hun har »a face for the movies«. Produktionen ledte efter folk, der var »vilde, fysiske, frygtløse og klar på eventyr«, og når man har set ’American Honey’, må man sige, at Sasha Lane er alle disse ting.

Den mørklødede teenager med de karakteristiske dreadlocks og tatoveringer spiller den unge Star, som forlader sit belastede white trash-hjem for at tilslutte sig en omflakkende gruppe af unge magasinsælgere på tur gennem den amerikanske midtvest.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I’d never be ashamed of my tattoos. they are art and my body is a canvas

Et billede slået op af Sasha Lane (@sashablane) den

Lane har virkelig et ansigt som skabt til film – smukt, men ikke poleret og med en sjælden evne til at skifte mellem det teenagernaive, beslutsomme og sårbare. I en film præget af musik og dans får hun også i rig udstrækning brug for sine atletiske egenskaber, og debutrollen er lidt af en fysisk kraftpræstation.

Når Star tager chancen med sælgertruppen, skyldes det ikke mindst, at hun bliver fascineret af Jake, spillet af Shia LaBeouf. Deres kemi på lærredet fornægter sig ikke, og særligt en sexscene er så intim, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor langt de gik under optagelserne. Intet under, at sladdermedier rapporterede i 2015, at de dannede par (det gør de vist ikke – i hvert fald ikke længere).

Ved dagens pressemøde fortalte de, at de i høj grad spiller deres egen personlighed på lærredet. Og det gør de uanset hvad, så det slår gnister.

(I en tidligere version af denne artikel stod der, at Shia LaBeouf og Sasha Lane dannede par. Men vi var tilsyneladende ikke helt opdaterede på sladderbulletinerne)

Læs også: Cannes-highlights dag 4 – Shia LaBeouf genopstår som stjerneskuespiller i verdensklasse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af