Kristen Stewart ser spøgelser i traileren for Cannes-floppet ‘Personal Shopper – fra instruktøren af ‘Clouds of Sils Maria’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Personal Shopper’ fik verdenspremiere på Cannes-festivalen i mandags. Forventningerne var høje efter den positive modtagelse af instruktøren Oliver Assayas seneste film, ‘Clouds of Sils Maria’, der også havde havde Kristen Stewart i en central rolle.

‘Personal Shopper’ blev dog modtaget med de hidtil største buh-råb på festivalen, og vores filmredaktør kaldte også ‘Personal Shopper’ »en aparte blanding af lavmælt karakterstudie og mystisk spøgelseshistorie«, som endte med at være »en spøjst ujævn størrelse«.

Midt i al Cannes-furoren er der nu landet en ny trailer for filmen. Assayas og Stewart har fundet sammen igen for at fortælle historien om en ung kvinde, der arbejder i Paris som en personal shopper for en kendis om dagen, og prøver at kommunikere med sin døde bror om natten. Stewarts karakter venter, som vi kan se i traileren, på et tegn fra broderen, selvom det er ved at drive hende til vanvid.

Filmen får fransk biografpremiere til oktober, men det er endnu usikkert om filmen rammer danske biografer.

Læs også: Cannes-highlights dag 6: Kristen Stewart-film buhes ud

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af