Noomi Rapace får rolle i ‘Når Dyrene Drømmer’-instruktørs nye thriller ‘Boy’

Noomi Rapace får rolle i ‘Når Dyrene Drømmer’-instruktørs nye thriller ‘Boy’

Danske Jonas Arnby debuterede som instruktør i 2014 med ‘Når dyrene drømmer’ om en 16 årig pige, der blev til en varulv. her beviste han overlegent, at magisk realisme og intime historier sagtens kan mødes på dansk grund i troværdige filmfortællinger, og instruktørens næste film kommer sandsynligvis også til at beskæftige sig med det overnaturlige.

Inden længe starter optagelserne til Arnbys ‘Boy’, og svenske Nomi Rapace har nu landet en rolle i den, skriver Variety.

Filmen, der er en genoplivning af et af manuskripterne fra 2015’s Black List (de bedste ufilmatiserede manuser på markedet), handler om en teenagedreng med særlige evner. Han rykker fra by til by og skifter navn for at holde sin identitet skjult, men da det nye nabolag opdager den trussel, han udgør, må han og hans mor flygte fra dem og de autoriteter, der ønsker at uskadeliggøre ham.

Det lyder i øvrigt meget henad Jeff Nichols ‘Midnight Special’, som vi endnu har til gode at se herhjemme.

Optagelserne til ‘Boy’ begynder til august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af