Se kæmperne slås i den nye trailer for Steven Spielbergs Cannes-aktuelle ‘The BFG’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Steven Spielbergs seneste film, ‘Bridge of Spies’, fik en overraskende god modtagelse og blev beskrevet som lidt af et comeback for Spielberg. Vores anmelder kaldte filmen for »Spielbergs bedste i over ti år«, og ‘Bridge of Spies’ blev da også nomineret til en Oscar for Bedste film. Mark Rylance vandt desuden for Bedste mandlige birolle.

Allerede nu er Hollywood-legenden på pletten igen med en ny film, ‘The BFG’, som fik verdenspremiere på Cannes-festivalen i fredags. Modtagelsen har været noget blandet – vores filmredaktør var blandt de skuffede. Mens filmen er højaktuel, er der altså nu landet en ny trailer – den seneste kom for en måned siden – hvor vi ser de onde kæmper angribe den venlige kæmpe (der spilles af Mark Rylance).

Udover Rylance består rollelisten blandt andet af navne som Penelope Wilton (‘Downtown Abbey’), Rebecca Hall (‘The Prestige’), Jemaine Clement (‘Flight of the Conchords’) og Bill Hader (‘Superbad’).

‘The BFG’, som er baseret på den klassiske Roald Dahl-børnebog, er på papiret oplagt at sammenligne med Spielbergs ‘E.T’, da et barn i begge film møder et magisk væsen. ‘The BFG’ handler om en kæmpe, som er over syv meter høj, men godhjertet og venlig. I kæmpernes land findes der dog også mindre venligtsindede kæmper, der er mindst dobbelt så store og har været kendt for at spise mennesker.

Da den 10-årige Sophie fra London ankommer til kæmpernes land, er hun først bange for den store kæmpe, der bragte hende til hans grotte. Hurtigt finder hun dog ud af, at han er ganske charmerende og venlig. Desværre opdager de andre kæmper Sophies tilstedeværelse, og problemer opstår hurtigt.

‘The BFG’ får dansk biografpremiere den 21. juli – ‘Den store venlige kæmpe’ er filmens danske titel.

Læs også: Cannes-highlights dag 4: Shia LaBeouf genopstår som stjerneskuespiller i verdensklasse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af