Traileren til anden sæson af hackerdramaet ‘Mr. Robot’ skildrer et USA i krise

Sidste år overraskede første sæson af ‘Mr. Robot’ alt og alle med sin tempofyldte, intelligente paranoiaberetning om Elliot, en hacker med en alvorlig virkelighedsforstyrrelse, der forsøger at omstyrte det etablerede samfund. Og at dømme ud fra denne hårdtspændte nye trailer, ser det ud til, at seriens anden sæson, der får premiere i juli, holder det samme højspændte energiniveau.

Hovedrolleindehaveren Rami Maleks intense øjne er atter i centrum, og det ser ud til, at omgang to beskæftiger sig med konsekvenserne af oprørsgruppen Fsocietys omfattende hack på det multinationale selskab Evil Corp.

Læs også: Tre virkelighedstro tv-serier om techverdenen – ratet efter grad af realisme

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af