Bruce Willis mistænkes for at røve sin egen bank – se traileren for ‘Marauders’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bruce Willis har de seneste år hovedsageligt medvirket i forglemmelige projekter. Tidligere på året udkom for eksempel ‘Precious Cargo’ med Willis på rollelisten, og selv de større projekter, Willis har været involveret i de senere år, såsom ‘A Good Day To Die Hard’ og ‘Sin City: A Dame To Kill For’, har fået lunkne modtagelser.

Spørgsmålet er nu, om hans næste film, ‘Marauders’, kan bryde mønstret. Vi har netop fået en ny trailer for filmen, som faktisk giver et indtryk af, at ‘Marauders’ kunne gå hen at blive ganske underholdende. I det meste af traileren ser vi maskeklædte bankrøvere pløkke politimænd og civile ned, mens de røver millioner af dollars.

Imens bliver Bruce Willis’ karakter, som ejer en af bankerne, mistænkt for at have en finger med i spillet. En gruppe FBI-agenter begynder dog at grave i sagen, mens bankrøverierne fortsætter, og opdager, at der er tale om en større konspiration.

Udover Bruce Willis består castet blandt andet af Christopher Meloni (’12 Monkeys’, ‘Fear and Loathing in Las Vegas’), Dave Bautista (‘Spectre’) og Adrian Grenier (Vincent Chase i ‘Entourage’).

‘Marauders’ får amerikansk premiere til juli, men det er endnu uvist, om filmen rammer de danske biografer.

Læs også: Fra Bruce Lee til Bruce Willis: De mest indflydelsesrige actionfilm i historien

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af