Ellen Page stjæler et barn i første trailer til den roste Netflix-film ‘Tallulah’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix’ originale film varierer stærkt i kvalitet – fra den fremragende ‘Beasts of No Nation’ til Adam Sandler og den rædderlige ‘Special Correspondents’.

‘Tallulah’ ligger efter alt at dømme i den positive ende af skalaen. I hvert fald var modtagelsen på årets Sundance-festival særdeles positiv.

Filmen handler om en ung vagabond, Lu (Ellen Page), som bor i sin bil og lever fra hånden til munden. En dag redder/stjæler hun et barn fra en uansvarlig mor, men må sande, at opgaven er for stor til, at hun kan klare den alene. Så hun opsøger sin ekskærestes mor, Margo (Allison Janney), og lader hende tro, at barnet er hendes barnebarn.

Ikke mindst det stærke cast har modtaget roser, og det er hævet over enhver tvivl, at Allison Janney (‘The West Wing’, ‘The Way, Way Back’) har for få store filmroller, og at filmen bør ses alene af den grund.

‘Tallulah’ er instrueret af Sian Heder, der primært er kendt for at stå bag en række afsnit af ‘Orange Is the New Black’, og hun har da også hentet seriens måske største breakout-stjerne med over i filmen: Uzo Aduba – bedre kendt som Suzanne ‘Crazy Eyes’ Warren – dukker nemlig op i traileren i en meget anderledes, straight rolle som socialrådgiver.

‘Tallulah’ rammer Netflix 29. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af