Jay Leno vender tilbage til ‘The Tonight Show’ for at tale om Trump og den italienske mafia

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I dag er det som bekendt Jimmy Fallon, der fører taktstokken på ‘The Tonight Show’, men i 21 år var det Jay Leno, der styrede slagets gang i det legendariske talkshow.

Efter Fallon overtog Lenos plads er der blevet leget med tanken om ondt blod mellem de to værter i blandt andet The Tonight Shows ‘House of Cards’-parodi (hvem ryger ud foran toget?), men Leno har nu altid været velkommen i Fallons ‘Tonight Show’.

Derfor passede det da også fint, at Leno kunne tage over i åbningsmonologen, da Fallon forstrak en eller anden imaginær muskel. Som så mange andre late-nightværter brugte han tiden på at tage skarp afstand til Donald Trump og prikke til Bernie Sanders alderdom.

Leno viser, at han stadig er i topform og får fyret så mange »the economy is so bad« jokes af, at man ikke når at grine ad den ene, før den næste tager over. »The economy is so bad in Utah I saw a polygamist with just one wife«.

I sofaen beriger Leno os med historier om den italienske mafia- Leno er selv halvt italiener, hvilket forklarer, hvorfor hans parodi af mafiaen er lige i øjet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af