Johnny Depps datter dræber nazistpølser i trailer til horrorkomedien ‘Yoga Hosers’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmnørden, fanboyen og filmskaber Kevin Smith lancerede i september 2014 sin ‘True North’-trilogi, hvor det flyder over med bizar horror, humor og popkulturreferencer. Det så vi i hvalroshorrorfilmen ‘Tusk’, hvor en podcaster Wallace Bryton (Justin Long) forsvinder i Canada, og hans bedste ven og kæreste leder efter ham.

Inden længe er anden del af trilogien klar, nemlig ‘Yoga Hosers’, der ligesom ‘Tusk’ foregår i Canada. Den følger de to unge piger Colleen Collette (spillet af Johnny Depps datter Lily-Rose Depp) og Colleen McKenzie (Kevin Smiths datter). De to bruger det meste af deres tid på mobilen, men træder uden for det virtuelle univers, da de må bruge yoga til at bekæmpe en gruppe nazist-pølser, der er ved at spolere deres planer om at tage til fest. Så det.

Vores filmredaktør fremhævede Lily-Rose Depp som et nyt talent på Cannes-festivalen, og ‘Yoga Hosers’ er den 17-åriges skuespillerindes kun anden film, men første hovedrolle. Med den energi, humor og hyperaktivitet traileren til ‘Yoga Hosers’ besidder, kan det sikkert også blive en mindeværdig en af slagsen – og så spiller hun både over for far Johnny og mor Vanessa Paradis.

‘Yoga Hosers’ har endnu ikke fået dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af