Se den nye trailer til HBO’s næste store satsning, ‘Westworld’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I slutningen maj forsikrede HBO om, at ‘Westworld’ ville få premiere i oktober 2016. Der havde ellers været udmeldinger om en 2017-premiere, da manuskriptet skulle have ydeligere gennemskrivninger, men nu er vi dog heldigvis rykket tættere på premieren, og den nye teasertrailer sender forventningerne til HBO’s nye serie i vejret.

‘Westworld’ er baseret på filmen af samme navn fra 1973 om en robotforlystelsespark med en westernfeel, der pludselig bliver hærget af defekte robotter. Den nye trailer lægger kimen til robotternes overtagelse, da opfinderen, spillet af Anthony Hopkins, spørger en robot om hans drifter, og robotten ironisk svarer »to meet my maker« efterfulgt af et ildevarslende grin.

Anthony Hopkins er omgærdet af stjerner i HBO’s prestigeprojekt med navne som Ed Harris, James Marsden, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Thandie Newton og danske Sidse Babett Knudsen, som vi dog stadig må vente på at få et glimt af. Seriens hovedforfatter er Christopher Nolans bror Jonathan, og dennes kone Lisa Joy producerer sammen med J.J. Abrams.

‘Westworld’, der endnu ikke har fået specifik premieredato, er HBO’s helt store satsning på dramafronten, og efter Terence Winters ‘Vinyl’ ikke blev den store succes, mens ‘Game of Thrones’ er gået ind i sit sidste akt, er meget på spil for kabelkanalen, når historien om Westworld får premiere.

Læs mere: Hvorfor snakker mange om dramakrise hos HBO – og er der hold i påstanden?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af