Stellan Skarsgårds søn skal spille klovnen Pennywise i ‘It’-filmatisering

Stellan Skarsgårds søn skal spille klovnen Pennywise i ‘It’-filmatisering

Coulrofobi. Angsten for klovne. En frygt, mange besidder, hvilket nok ikke mindst skyldes Stephen King. For hvad Steven Spielbergs ‘Jaws’ gjorde for hajernes omdømme, har Stephen Kings roman ‘It’ og miniserien med Tim Curry som Pennywise the Clown gjort for klovnene.

En ny filmatisering af Stephen Kings roman er nu sat i værk, og ifølge The Hollywood Reporter er filmens hovedrolle også fundet. Svenske Bill Skarsgård, der er søn af selveste Stellan, er i de afsluttende forhandlinger om rollen. Den 25-årige skuespiller har før begivet sig over Atlanten med roller i Netflix-serien ‘Hemlock Grove’ og ‘Allegiant’-filmen fra ‘Divergent’-serien.

‘It’, der får premiere i 2017, skal instrueres af Andrés Muschietti, der tidligere har stået bag den Guillermo del Toro-producere gyser ‘Mama’, der havde Jessica Chastain og Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollerne. Stephen Kings forlæg bearbejdes af den nærmest uprøvede Chase Palmer, og filmen kommer til at udspille sig i to dele, hvor vi i første halvdel møder børnene i The Losers Club, der bekæmper en ond skikkelse aka. Pennywise, og i anden halvdel ser dem tørne sammen igen som voksne.

Oprindeligt var Cary Jo Fukanaga tilknyttet ‘It’-filmen, men forlod projektet på grund af kreative uoverensstemmelser.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af