The Rock og Andy Garcia krydser klinger i ny trailer for sæson 2 af HBO-serien ‘Ballers’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter ‘Entourage’ sluttede, kørte HBO ‘Ballers’ i stilling som dens afløser. Damer, fester og dyre biler er endnu en gang hovedingredienserne, men scenen er rykket fra Hollywood til Miami og sportsverdenen, hvor Dwayne ‘The Rock’ Johnson portrætterer en tidligere Miami Dolphins-spiller, der sætter sig for at repræsentere og vejlede topspillerne i NFL-ligaen. Mark Wahlberg er, ligesom i ‘Entourage’, producer på serien.

Nu har vi fået en ny trailer for sæson af ‘Ballers’, hvor Andy Garcia introduceres som en karakter, som The Rock sandsynligvis kommer til at krydse klinger med gentagne gange i sæsonen. Som The Rock og hans kompagnon for at vide: »You are minnows. Minnows don’t go after sharks for a reason. They will eat you alive, swallow you whole and spit you out for bail«.

Første sæson af ‘Ballers’ fik en ganske fin modtagelse af vores egen anmelder, der gav serien fire stjerner og blandt andet skrev: »’Ballers’ hæver sig ikke for alvor over den primitive begejstring for at se babes, blærede biler og bare bryster, men for drengerøve, der elsker amerikansk fodbold, er denne nye HBO-satsning en bestået erstatning for ’Entourage’«

Sæson 2 af ‘Ballers’ får premiere den 17. juli.

Læs også: Vi rangerer: Sportsfolk, der blev filmstjerner – de bedste og mest forfærdelige

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af