Bare rolig: Amy Schumer afliver rygterne om sit shows fremtid efter mærkværdige tweets

Bare rolig: Amy Schumer afliver rygterne om sit shows fremtid efter mærkværdige tweets

Igår sendte kryptiske twitterbeskeder fra Amy Schumer fans i vildrede. Ville Amy Schumers hypersuccesfulde ‘Inside Amy Schumer’-sketchshow på Comedy Central lukke?

Amy Schumer rasede på Twitter som resultat af, at en af forfatterne på showet Kurt Metzger i weekenden på de sociale medier forsvarede komikeren Aaron Glaser, der er blevet beskyldt gentagne gange for voldtægt af kvinder. »Han er ikke forfatter på mit show, for vi laver ikke showet længere« skrev Schumer om Metzger og fik herunder også sået tvivl om fremtiden for et af Comedy Centrals mest indbringende programmer.

Intentionelt mediestunt eller klodset formulering?

Schumer skrev beskederne sent onsdag amerikansk tid og torsdag morgen havde piben fået en anden lyd. »#InsideAmySchumer er ikke aflyst. Comedy Central har givet os et fantastisk hjem, og vi kunne ikke være gladere. Jeg er bare på tour«, skrev Schumer og uddybbede i det andet tweet, at hun var involveret i andre projekter, som for eksempel udgivelsen af sin bog ‘Pigen med røvgeriet’.

Comedy Central har fornyet ‘Inside Amy Schumer’ med en femte sæson, der har premiere i 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af