Casey Affleck har Oscarpotentiale i det Sundance-hypede familiedrama ‘Manchester by the Sea’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør Kenneth Lonergan har formået kun at instruere tre film på 16 år. Men hvilke film! Familiedramaet ‘You Can Count on Me’ fra 2000 viste sig som en stærk debut, og ‘Margaret’ fra 2011 har Soundvenues filmredaktør forklaret her, hvorfor du skal se. Lonergans tredje spillefilm ‘Manchester by the Sea’ blev en af de mest hypede film på dette års Sundance-festival. Allerede dengang blev spået om gedigent Oscarpotentiale, og vores Oscar-ekspert udnævnte den tidligere på måneden til en af de tidlige favoritter til de gyldne statuetter – og nu kan du se den første trailer.

Oprindeligt blev Matt Damon tilbudt rollen som Lee Chandler, der efter sin brors død erfarer, at han er blevet valgt til at være værge for sin 15-årige nevø. På Matt Damon måtte melde pas, men på hans anbefaling trådte vennen Casey Affleck til i rollen som Lee, der så må vende tilbage til byen Manchester-by-the-Sea, som han ellers forlod af en årsag. De to mænd kæmper med deres nye forhold med tanke på faderens død og Lees blakkede fortid i den lille by med ekskonen Randi.

De internationale anmeldere har for længst givet Casey Affleck en Oscar-nominering for sin rolle, der eftersigende skulle hive ham op i de højere luftlag af stjernestatus. Han spiller over for Michelle Williams, Lucas Hedges (‘Moonrise Kingdom’) og Kyle Chandler (‘Bloodline’) i en film, der allerede på papiret så lovende ud og med denne velspillede, stemningsfulde første trailer øger forventningerne endnu mere.

‘Manchester by the Sea’ har endnu ikke en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af