Efter offentliggørelsen: BoJack Horseman bejler til stor rolle i ’Stranger Things’

Knap er nyheden om, at der kommer en sæson to af Netflix-hittet ’Stranger Things’ landet, før den fiktive hest og fallerede sitcom-stjerne BoJack Horseman officielt annoncerer, at han gerne vil have en rolle i serien.

På sin Twitter-profil skriver han: »Jeg vil gerne formelt offentliggøre min interesse i at lande en stor rolle i sæson 2«.

BoJack Horsenman er hovedpersonen i den animererede Netfli-serie af samme navn, hvor hesten BoJack forsøger at få sin karriere, der kulminerede med en for længst lukket sitcom i 1980’erne på rette spor, mens han med varierende held forsøger at tøjle sit alkohol- og stofmisbrug og generelle livslede.

Meddelelsen kommer således også kun 14 timer efter hans seneste tweet, hvor han skrev: »Man skal altid række efter stjernerne, for den receptpligtige smertestillende medicin får dem til at se fantastiske ud«.

Læs også: ‘BoJack Horseman’ er stadig sprudlende original, men metaltrætheden truer

Læs også: BoJack Horseman er på Oscar-kurs – se den første trailer for tredje sæson

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af