Jill Soloway på vej med musicalkomedie med ’Transparent’-makkere

Jill Soloway på vej med musicalkomedie med ’Transparent’-makkere

Der er et gammelt ordsprog om filmskabere, at de fortæller den samme historie igen og igen på forskellige måder. Det lader også til at passe på Jilll Soloway, der er godt er mest kendt for at stå bag ’Transparent’, der er en af de bedste tv-serier overhovedet lige nu.

Hendes næste projekt bliver en musicalkomedie, og handlingen centrerer sig således om en kvinde, der søger efter kærlighed og udforsker sin egen identitet ifølge The Hollywood Reporter.

Soloway har slået sig sammen med Andrea Sperling og Ethan Kuperberg, der var henholdsvis co-eecutive producer og manuskriptforfatter på ’Transparent’, hvor makkerparret gennem en far, der i en moden alder springer ud som kvinde, og hans tre voksne børn også udforskede de flydende grænser for seksuel identitet og kærlighed – ligeledes i Los Angeles.

Der er endnu ingen premiere dato på Soloways nye projekt, der ligesom ’Transparent’ skal laves hos Amazon, der i stigende grad melder sig ind i kampen om seernes gunst ved at producere originalt indhold.

De første to sæsoner af ’Transparent’ kan ses på Viaplay, den tredje har premiere 23. september, og en fjerde sæson er også på vej.

Læs også: Maura vil under kniven i første trailer til tredje sæson af ’Transparent’

Læs også: Anmeldelse: ’Transparent’ – sæson 2

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af