Maura vil under kniven i første trailer til ‘Transparent’s tredje sæson

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her på Soundvenue kårede vi første sæson af ‘Transparent’ til den bedste tv-serie i 2014, og i anmeldelsen af seriens anden sæson blev der råbt fuld plade, da der skulle uddeles stjerner. Så der er store forhåbninger om og forventninger til tredje ombæring af Amazons dramaserie, der stadigt tager vedrørende fat i kønspolitikker og seksualitetsdebatten, som en amerikansk familie og dens medlemmer prøver at finde deres eget ståsted.

Traileren til tredje sæson viser os, at Maura overvejer at gå ad kirurgiens veje for at løfte sit udseende, mens eks-konen Shelly lever livet med motorcykel-rabbineren fra kirken. Jay flirter med eks-kæresten Rachel, Gaby ser stadig sin ældre underviser, mens Sarahs eksistentielle og herunder seksuelle rejse er stadigt undervejs.

Alt dette kan vi kun gisne os frem til, men på TCA kunne Amazon sikkert sige, at den nye sæson af Jill Soloways serie ville omhandle det at komme ud af sin skal. Seriens gennemgående flashbacks vil nu fokusere på den 12-årige Mauras strabadser som barn.

Der er dog ikke noget glimt af Caitlyn Jenner, som ellers er castet til den nye sæson. Men mon ikke vi får hende at se en dag, efter ‘Transparent’s sæsonpremiere i USA den 23. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af