Netflix forklarer, hvorfor de laver Adam Sandler-film

Netflix forklarer, hvorfor de laver Adam Sandler-film

Mange løftede øjenbrynene og rynkede på næsen, da det i 2014 blev offentliggjort, at Netflix havde lavet en aftale med Adam Sandler om, at han skulle lave fire film for streaminggiganten. De to første har han leveret, nemlig ’The Ridiculous 6’ samt ’The Do-Over’, der fik premiere i maj i år, og de har helt som forventet fået kniven af anmelderne.

Men nu fortæller Ted Sarandos, der er ansvarlig for indholdet på Netflix, i et interview med The Holllywood Reporter, hvorfor Adam Sandler alligevel var et godt valg til at lave film, selvom anmelderne hader ham.

»Da de to Adam Sandler-film fik premiere (på Netflix, red.), gik de begge to ind som nummer et i alle Netflix’ territorier verden over. ’The Do-Over’ ligger stadig i top ti i næsten alle sammen. Det har været en meget succesfuld aftale, og han har endnu en film, ’Sandy Wexler’, på vej. Det, der er mest globalt på Netflix, Adam Sandler«.

Det er ikke overraskende, at valget faldt på Adam Sandler, fordi han – åbenbart – er populær blandt Netflix’ brugere. Men det er overraskende, at han er populær, at han er den mest succesrige filmstjerne overhovedet på verdens største streamingtjeneste.

Læs også: Se første trailer til Adam Sandlers Netflix-komedie ’The Do-Over’

Læs også: Trailer: Tag temperaturen på Netflix’ skandaleombruste Adam Sandler-western ’The Ridiculous 6’

Læs også: Hollywoods største mysterium: Hvad gik der galt for Adam Sandler?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af