Donald Glovers hiphopserie ‘Atlanta’ er hyper-hypet – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Multitalentet Donald Glover fik sit gennembrud som skuespiller i komedieserien ‘Community’ (2009-2014), men blev få år efter også kendt som rapperen Childish Gambino, da han debuterede med albummet ‘Camp’.

Nu kan han også skrive ‘showrunner’ på cv’er, for i går fik tv-serien ‘Atlanta’, som Glover har arbejdet på for FX siden 2013, premiere. Den omhandler den ambitiøse enspænder Earnest ‘Earn’ Marks (Donald Glover), som vender hjem til Atlanta og prøver at slå igennem på storbyens rapscene, hvor hans fremmedgjorte fætter (Brian Tyree Henry) samtidig får et pludseligt gennembrud.

‘Atlanta’ har oven på gårsdagens premiere modtaget stor ros fra anmelderskaren:

»FX’s ‘Atlanta’ er en fantastisk komedie – og efterårets bedste nye serie«, skriver Vox.

»’Atlanta’ udforsker på spændende vis det komplicerede forhold mellem popkultur, kapitalisme og kriminalitet«, skriver Slant.

Det vides endnu ikke om ‘Atlanta’ kommer til Danmark, men hvis hypen fortsætter, er det næppe andet end et spørgsmål om tid, før nogen køber rettighederne.

Vi har set en hel stribe af musikserier på det seneste med ‘Vinyl’, ‘The Get Down’ og ‘Roadies’, men ingen af dem har slået benene væk under anmeldere eller publikum. Nu ser det ud til, at en fræk lille serie med et markant lavere budget overhaler de storstilede dramaproduktioner indenom.

Læs også: Soundvenue Filmcast om musikseriernes fallit

Læs også: 10 multitalenter, der gør dig grøn i hovedet af misundelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af