John Oliver hater hårdt på fugleriget i smågenialt segment – pingviner får dog fripas

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom HBO’s ‘Last Week Tonight with John Oliver’ holder pause indtil den 25. september, har John Oliver alligevel ikke kunnet holde sig fra at lave ugentlige, webeksklusive segmenter for at bringe ‘vigtigt’ nyt.

I anledning af at vejret er ved at blive køligere, og fuglene begynder at migrere mod varmere klimaer, har John Oliver dedikeret ugens segment til at fortælle os alle om, hvorfor »alle fugle bare er en skodefterfølger til dinosaurerne«.

Den hadefulde og enormt underholdende rant strækker sig fra gæs til papegøjer, men det er dog strudsen, der får de hårdeste ord med på vejen: »I ligner en kæmpe kugle fnug, der prøver at skide en læderagtig slange omvendt ud«.

Da John Oliver når til pingvinerne, kan han dog ikke lade være med at give dem fripas: »Og så er der pingviner! Ja, I er faktisk fine fyre, jeg har intet problemer med jer pingviner. I får et livsvarigt fripas«.

Læs også: Se video: John Oliver udstiller DC og Marvel med gennemført kikset bud på ny film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af