Leonardo DiCaprio står bag film om klimaforandringer – se traileren til ‘Before The Flood’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Leonardo DiCaprio har aldrig holdt sig tilbage fra at diskutere globale problemer. Selv da han i år vandt sin længe ventede Oscar for ‘The Revenant’, dedikerede han talen til »den mest presserende trussel mod vores art«: Global opvarmning.

Derfor er det også godt at se ham sætte handling bag sine ord med traileren til den kommende dokumentar ‘Before The Flood’, hvor han i samarbejde med den Oscarvindende dokumentarinstruktør Fisher Stevens (‘The Cove’) besøger den svindende Polarcirkel og de mennesker, som burde kunne skabe den nødvendige forandring.

Blandt disse indflydelsesrige mennesker er Pave Frans, USA’s udenrigsminister John Kerry og Barack Obama, hvoraf mødet med sidstnævnte startede lidt af en Twitter-storm.

Leonardo DiCaprio er dog ikke det eneste interessante navn tilknyttet projektet. Martin Scorsese er på som executive producer, mens Mogwai og dream team’et bag soundtracket til ‘The Social Network’, Trent Reznor og Atticus Ross, leverer lydbilledet til de skræmmende billeder.

Læs også: Se Leonardo DiCaprios politiske no bullshit-takketale under nattens Oscar-show

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af