Matt Damon mobber Jimmy Kimmel efter værtens Emmy-nederlag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom Jimmy Kimmels værtskab under nattens Emmy-uddeling blev rost, lykkedes det ham ikke selv at tage en Emmy hjem for bedste variety-serie – en pris, der i stedet gik til ‘Last Week Tonight With John Oliver’. Og det måtte han høre for, da Matt Damon indtog scenen.

»Er det ikke meningen, at talkshows skulle være en amerikansk ting?«, spurgte Kimmel publikum i spøg (John Oliver er englænder red.), da Damon pludselig stiller sig ved siden af ham og gnasker løs af et æble.

»Vandt du?«, spurgte Damon den nedslåede Kimmel – og derefter: »Men hvem vandt så?«.

Sådan fortsætter Damon med at hagle nedslående spørgsmål ind over Kimmel i den underholdende sekvens. Damon og Kimmel har i årevis haft en iscenesat fejde, der startede, dengang ‘Jimmy Kimmel Live’ var nyt og upopulært, og Kimmel for sjov sluttede sine shows af med at sige: »Jeg vil gerne undskylde til Matt Damon. Vi løb tør for tid«.

Det startede en lang komisk fejde, hvor de skiftedes til at lange ud efter hinanden. Matt Damon lavede blandt andet en video i 2008, hvor han sammen med Kimmels daværende kæreste Sarah Silverman sang »I’m F*cking Matt Damon«.

Det hele er selvfølgelig dokumenteret på YouTube. Du kan blandt andet se, hvordan det hele startede i nedenstående video.

Læs også: ‘Game of Thrones’ slår imponerende Emmy-rekord, og Susanne Bier sejrer overraskende – se alle Emmy-vinderne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Matt Damon og Jimmy Kimmel mundhugges til parterapi

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af