Rasmus Bjerg og Mick Øgendahl presser citronen med ‘Alle for tre’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Alle for én’ blev en succes i 2011, og så kom ‘Alle for to’ i 2013, og da den også blev en succes, kommer nu ‘Alle for tre’.

Med filmene om småforbryderne Ralf (Mick Øgendahl) og Timo (Rasmus Bjerg) har Rasmus Heide lykkedes kommercielt med at søsætte en dansk komediefilmserie, der trækker på både Olsen-Banden og plathumoristisk slapstick.

De to hidtidige film blev sablet ned af anmelderne, og der er nok ikke umiddelbart nogen grund til at tro, at det ændrer sig med den nye omgang. Her dør Ralf og Timos far (Kurt Ravn), og de debile brødre tager til Italien for at få fingre i farens veteranmotorcykel, som nu er i besiddelse hos deres hidtil ukendte søster – og farens udvalgte arving – spillet af Sonja Richter.

Jonatan Spangs Nikolai ser ud til at være skrevet mindre i forhold til de hidtidige film, men Spang medvirker dog, og det samme gør Zlatko Buric, Rikke Louise Andersson og Kirsten Lehfeldt.

‘Alle for tre’ får premiere 2. februar næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af