Emile Hirsch og Brian Cox obducerer et besat lig i traileren til horrorfilmen ‘The Autopsy of Jane Doe’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den norske instruktør André Øvredal gjorde sig første gang bemærket med den fantasifulde horrorfilm ‘Troldjægeren’, der var en underholdende og veludført blanding af folkeeventyr og gys.

Nu er Øvredal klar med sit næste gys, der denne gang har et væsentligt mere amerikaniseret udtryk. Emile Hirsch (‘Into The Wild’) og Brian Cox (‘Manhunter’, ‘Adaptation’, Bourne-filmene) er henholdsvis søn og far, der sammen arbejder som retsmedicinere.

En dag får de et ukendt lig til obduktion, en såkaldt Jane Doe, der på ydersiden ligner en nydelig ung kvinde, men på indersiden er arret, forkullet og sønderlemmet. Det ser ud til, at kvinden er blevet ritualistisk tortureret, og pludselig begynder mærkelige ting at ske i krematoriet.

At dømme ud fra traileren er der dømt overnaturlig horror med monstre, chok og al det andet genre-lir, vi kender fra horrorfilm som ‘Oculus’, ‘Sinister’ og ‘Insidious’. Et krematorium lyder som et oplagt miljø til sådan en fortælling.

Læs også: ‘The Strangers’-instruktør laver horrorfilmen ‘The Monster’ – se den skrækindjagende første trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af